For et år siden (i begyndelsen af september måned) fik jeg en portion Victoria-blommer af en kollega. Nogle af blommerne blev overdækket med vodka. Resultatet efter 6 måneders trækketid var ikke så spændende at smage på - "tynd" i smagen. Kryddersnapsen blev sat bagerst på hylden med tanke på, at den måske kunne blive bedre.
I dag har jeg igen smagt på blommesnapsen. Smagen er nu fyldig. Blommesnapsen er efter min smag velegnet ledsager til brie og camembert.
Morale: Tålmodighed betaler sig, når man holder af at fremstille egne kryddersnapse
Opskrift:
Rengør en passende prtion. Skær 2 til 3 snit i den enkelte blomme ind til stenen, eller udsten blommen. Knæk eventuelt nogle blommesten - fjern hinden- og vedlæg dem. Hæld vodka over og lad portionen trække i ca 6 måneder. Filtrer herefter. Lad essensen være i fred i yderligere 6 til 8 måneder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar